Revive with Erik

Yin Yoga

Yin yoga heeft me vanaf mijn eerste les gegrepen. Ik hoop dat mijn yin yoga lessen dat ook voor jou kan doen. Als yogadocent onderscheid ik me doordat ik met mijn achtergrond als fysiotherapeut een enorme anatomische en medische kennis heb. We kunnen samen jouw fijnste en beste poses gaan ontdekken. Ik ben gericht op jou! 

Jij bent namelijk uniek. Wat voor jou werkt en wat goed is voor jouw lichaam kan echt anders zijn dan wat goed is voor iemand anders zijn lichaam. Dit geldt dus ook voor yoga poses!

Het gaat er dus ook niet om dat er maar één manier is om een bepaalde yoga pose te doen. Iedereen heeft zijn eigen unieke anatomische bouw en daarmee mogelijkheden en onmogelijkheden meegekregen. Ik kan je helpen om jouw persoonlijke mogelijkheden te laten groeien en samen op zoek te gaan naar mogelijke alternatieven voor de onmogelijkheden. Privélessen kan je HIER boeken. Een les duurt 75 minuten en als je langer wilt is dat mogelijk. Bel me dan even zodat we het kunnen regelen.

De privélessen worden gegeven bij Yogadreams in Zaandam op de mooie authentieke zolder.

Yin yoga gebruikt een pose om in je lichaam te komen. Veel vormen van yoga gebruiken het lichaam om in een pose te komen.

Yin yoga is voor alle leeftijden en iedereen kan het beoefenen. Ik ben niet de soepele, flexibele docent die zijn eigen kunnen showt. Van mij hoef je dus geen acrobatiek te verwachten. Persoonlijke aandacht, rust en kennis overdracht zijn belangrijke sleutels in mijn lessen. Ik wil jou of de groepen uitdagen om eigen grenzen te onderzoeken met een open, liefdevolle, nieuwsgierige en onderzoekende mentale houding. Hiermee bedoel ik dat je de prestatiedrang en het stemmetje in je hoofd dat je bijvoorbeeld vertelt “ik ben niet goed genoeg” of “dat kan ik nooit” mag horen en er niet naar luistert. Grenzen zijn er om open te gooien en om te bewaken, soms ook om te verleggen. Tijdens yin yoga is het verstandig om zeer bewust om te gaan met dit proces rondom grenzen. Dit leert je namelijk beter voelen en luisteren naar je lichaam en geest.