Revive with Erik

Reiki, 

De Reiki behandelingen vinden plaats in Zaandam op de authentieke zolder bij Yoga Dreams, de yoga studio van Myrna van Kemenade.

“Reiki” is een Japans woord dat “universele levensenergie” betekent, de energie die in alles gevonden wordt. Usui Shiki Ryoho gebruikt deze energie door aanraking met het doel om de verbinding met Reiki te creëeren. Door middel van deze beoefening heeft een individu, op een bewuste manier met Reiki verbonden, de mogelijkheid van helen, bewust worden en verlevendigen.

In een vroeg dagboek stelde Hawayo Takata, de vrouw die Usui Shiki Ryoho of het Usui Systeem van Reiki Healing (of Natuurlijke Heling) vanuit Japan meenam: “Deze kracht (Reiki) is ondoorgrondelijk en onmeetbaar en zijnde een universele levenskracht, is die voor de mensheid niet te bevatten. En toch ontvangen alle levende wezens er iedere dag de zegeningen van, of ze nou wakker zijn of slapen.”

Wat wordt Reiki verondersteld te doen?

Een Reikibehandeling ondersteunt de hele persoon – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wanneer een Reikibehandelaar zijn/haar handen op een gebied van zijn/haar eigen of andermans geklede lichaam plaatst, stroomt Reiki via de behandelaar in de persoon die de behandeling ontvangt. Deze stroom kan als iedere soort van sensatie gevoeld worden – hitte, koude, vibratie, tinteling, ongebruikelijke zwaarte, of soms als helemaal geen sensatie. Een totale Reikibehandeling duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Waar komt het Usui Systeem van Reiki Healing vandaan?
Meer informatie over Reiki kun je hier lezen