• Heeft u veel zittend personeel?
  • Heeft u mensen in dienst met rug, nek en schouder klachten?
  • Zoekt u iemand die uw personeel intrinsiek kan motiveren meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen lijf en gezondheid?

Bent u op zoek naar een bedrijfsmasseur of heeft u een bedrijf en heeft u één van bovenstaande vragen met een JA heeft beantwoord bel me  dan op tel://0031-6-30090579  zodat we een afspraak kunnen maken.

Stoelmassages zijn uitermate geschikt als bedrijfsmassage. De stoel is bijna overal neer te zetten en de werknemers kunnen hun kleren aan houden.

Wat is mijn meerwaarde?

Ik ben fysiotherapeut, yogadocent en stoelmasseur. Ik heb veel ervaring met houding & bewegen. Doordat ik de ademhaling erbij betrek, ook in korte sessies worden mensen bewuster en ontspannender. Die ervaring motiveert mensen om in beweging te komen op mentaal en/of fysiek vlak.

De effecten van bedrijfsmassages zijn ongekend. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van werkstress, minder snel moe, energieker, helder denken en minder ziekteverzuim. Een stoelmassage draagt niet alleen bij aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers maar ook aan dat van de organisatie.

Als mensen lekkerder in hun vel zitten communiceren ze prettiger met elkaar. Als men minder spanning ervaart heeft men de ruimte om te luisteren en te reageren. Als er veel spanning ervaren wordt gaat men meestal alleen nog maar reageren en niet meer luisteren. Een ander woord voor houding is attitude en in een fysieke houding merk je dit als je kijkt naar iemand die onderuitgezakt zit of op het puntje van zijn of haar stoel. Je interpreteert dan de attitude van iemand. Sloom, lui of geïnteresseerd. Kinderen hebben het dan over een positieve of negatieve houding. Voor mij is het heel natuurlijk dat een houding op mentaal en fysiek vlak doorwerkt. Voor u ook?

Wat heeft ademhaling hier mee te maken? Wat doet u als u schrikt? U haalt hoog in uw borst adem meestal met een geluid. Wat gebeurt er als u onder hoge spanning staat en er blijft maar meer spanning bijkomen? U gaat hoog ademen en u heeft misschien wel de behoefte of te schreeuwen van frustratie, woede of even ter “opluchting”, even die spanning ontladen. Nou, dat doet ademhaling dus. Ruimte creëren in je lijf en geest

Bedrijfsmassages worden gegeven op uw kantoor, ter bevordering van de gezondheid van werknemers. Door verzorging van lichaam en geest hebben ze een moment voor henzelf en de mogelijkheid even helemaal tot rust komen. Zorgvuldige nazorg en persoonlijke aandacht zorgen voor een behandeling op maat. Ik kan ook verder kijken dan enkel de stoelmassage. Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik advies of oefeningen geven. Indien er behoefte is aan voedingsadvies kan ik hiervoor iemand inzetten. Gun het uw werknemer en uzelf.

Met een bedrijfsmassage investeert u in het kostbaarste kapitaal van de onderneming, uw medewerkers. Als mensen gemotiveerd zijn en zich goed voelen kunnen ze bergen verzetten. Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil, voor de organisatie, de klanten en hun omgeving.

Fiscaal voordeel:

Onder bepaalde voorwaarden heeft een stoelmassage fiscale voordelen waardoor u als werkgever de kosten voor de bedrijfsmassage kunt opvoeren als bedrijfskosten.

U dient, als werkgever, een arboplan te hebben waarvan de massage in redelijkheid een deel uit maakt van het arboplan. De massage dient in werktijd plaats te vinden en de werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen tevens dient er geen sprake te zijn van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer. De Belastingdienst ziet het onder deze voorwaarden als een vrije verstrekking.

Voor een offerte, gesprek of proefmassage mag u altijd contact met me opnemen.