Stoelmassages zijn uitermate geschikt als bedrijfsmassage. De stoel is bijna overal neer te zetten en de werknemers kunnen hun kleren aan houden.

Bedrijfsmassages worden gegeven op uw kantoor, ter bevordering van de gezondheid van werknemers. Door verzorging van lichaam en geest hebben ze een moment voor henzelf en de mogelijkheid even helemaal tot rust komen. Zorgvuldige nazorg en persoonlijke aandacht zorgen voor een behandeling op maat. Ik kan ook verder kijken dan enkel de stoelmassage. Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik advies of oefeningen geven. Indien er behoefte is aan voedingsadvies kan ik hiervoor iemand inzetten. Gun het uw werknemer en uzelf.

De effecten van bedrijfsmassages zijn ongekend. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van werkstress, minder snel moe, energieker, helder denken en minder ziekteverzuim. Een stoelmassage draagt niet alleen bij aan de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers maar ook aan dat van de organisatie. Met een bedrijfsmassage investeert u in het kostbaarste kapitaal van de onderneming, uw medewerkers. Als mensen gemotiveerd zijn en zich goed voelen kunnen ze bergen verzetten. Gedreven medewerkers die goed in hun vel zitten maken het verschil, voor de organisatie, de klanten en hun omgeving.

Fiscaal voordeel:

Onder bepaalde voorwaarden heeft een stoelmassage fiscale voordelen waardoor u als werkgever de kosten voor de bedrijfsmassage kunt opvoeren als bedrijfskosten.

U dient, als werkgever, een arboplan te hebben waarvan de massage in redelijkheid een deel uit maakt van het arboplan. De massage dient in werktijd plaats te vinden en de werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen tevens dient er geen sprake te zijn van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer. De Belastingdienst ziet het onder deze voorwaarden als een vrije verstrekking.

Voor een offerte, gesprek of proefmassage mag u altijd contact met me opnemen.