Heb je moeite met de intensiteit doseren?
Zijn er poses die je “niet kan” en die steeds terug komen?
Wil je alternatieve poses?
Gaan de lessen te snel voor je?
Heb je soms pijn na de lessen?

Oplossingen zijn er altijd!

Boek bij mij een privé les

Revive with Erik

Wat kan ik met Yin Yoga voor jou betekenen?

Yin yoga heeft me vanaf mijn eerste les gegrepen. Ik hoop dat mijn yin yoga lessen dat ook voor jou kan doen. Als yogadocent onderscheid ik me doordat ik met mijn achtergrond als fysiotherapeut een enorme anatomische en medische kennis heb. We kunnen samen jouw fijnste en beste poses gaan ontdekken. Ik ben gericht op jou!  Klik hier om je prive les te boeken.

Jij bent namelijk uniek. Wat voor jou werkt en wat goed is voor jouw lichaam kan echt anders zijn dan wat goed is voor iemand anders zijn lichaam. Dit geldt dus ook voor yoga poses!

Iedereen heeft zijn eigen unieke anatomische bouw en daarmee mogelijkheden en onmogelijkheden meegekregen. Ik kan je helpen om jouw persoonlijke mogelijkheden te laten groeien en samen op zoek te gaan naar mogelijke alternatieven voor de onmogelijkheden. Klik hier om je prive les te boeken.

Een les duurt 75 minuten en als je langer wilt is dat mogelijk. Bel me dan even zodat we het kunnen regelen.

De privélessen worden gegeven bij Yogadreams in Zaandam op de mooie authentieke zolder.

Korte informatie over Yin Yoga

Yin yoga gebruikt een pose om in je lichaam te komen. Veel vormen van yoga gebruiken het lichaam om in een pose te komen.

Yin yoga is voor alle leeftijden en iedereen kan het beoefenen. Ik ben niet de soepele, flexibele docent die zijn eigen kunnen showt. Van mij hoef je dus geen acrobatiek te verwachten. Persoonlijke aandacht, rust en kennis overdracht zijn belangrijke sleutels in mijn lessen.

Ik wil jou of de groepen uitdagen om eigen grenzen te onderzoeken met een open, liefdevolle, nieuwsgierige en onderzoekende mentale houding. Hiermee bedoel ik dat je de prestatiedrang en het stemmetje in je hoofd dat je bijvoorbeeld vertelt “ik ben niet goed genoeg” of “dat kan ik nooit” mag horen en er niet naar luistert.

Grenzen zijn er om open te gooien en om te bewaken, soms ook om te verleggen. Tijdens yin yoga is het verstandig om zeer bewust om te gaan met dit proces rondom grenzen. Dit leert je namelijk beter voelen en luisteren naar je lichaam en geest.