Revive with Erik

Massage studio op de mooie locatie bij Yogadreams in Zaandam

Ter info: Aangepaste tarieven per 1 oktober (in uw voordeel). Zie onderaan deze pagina.

Mensen met een massage terugbrengen bij henzelf vind ik een heel mooi proces. Iemand die met spanning in lijf en geest binnenkomt en dan na afloop volledig ontspannen en met een twinkel in de ogen weer weggaat. Dát zijn de momenten die me raken.

Mijn filosofie is dat ik iemand een massage op maat geef. Als fysiotherapeut ben ik opgeleid in veel verschillende soorten massages en dat is de reden dat ik jou kan geven wat jij op dat moment nodig hebt. Ik zie het dus als een samenwerking waarbij we samen tot de gewenste massage voor jou komen.

Ademhaling is een belangrijk onderdeel van mijn massages. Tijdens de massage laat ik je bewust ademhalen wat ervoor zorgt dat je na een stukje coaching in een nog diepere ontspanning terecht kan komen. Ondertussen start ik met de massage en verkennen we op deze manier samen de spanningen in je lichaam. De spanningen die we tegenkomen kan je dan op een bewust en onbewust niveau loslaten.

Er is een éénmalige kennismakingskorting wanneer je online boekt: Klik hier om te boeken

Online boeken:

Lees kort deze beschrijving en de beschrijvingen van de diensten die ik aanbied.

  • Bij het kopje “categorie” kiest u eerst de tijdsduur van uw keuze, u kunt kiezen uit de duur van 30, 60, 90 of 120 minuten. De massages duren eigenlijk altijd 15 minuten langer dan de tijd vermeld omdat ik ook even een praatje met je wil maken, informatie nodig heb en uitleg geven moet zodat jij weet wat je kan verwachten. Die tijd wil ik niet van de massagetijd af laten gaan. Aangezien ontspanning een groot deel is van de massages die ik doe wil ik die ook in mijn agenda hebben zodat ik zelf ontspannen kan werken.Ademhalingscoaching doen we 15 of maximaal 30 minuten achter elkaar.
  • Bij “diensten” kiest u de gewilde dienst. Ik bied verschillende diensten aan. Deze staan hieronder vermeld met een korte uitleg zodat u een idee krijgt wat u kunt verwachten.

Hieronder kunt u de korte uitleg lezen over de verschillende diensten. Klik HIER om te boeken

Korte omschrijving: 

Ademhaling feedback/coaching: Wanneer heeft u feedback gehad op iets wat zo “normaal” is als ademhalen? Haalt u adem vanuit uw buik? Buikademhaling heeft namelijk vele voordelen. Vaak denken mensen dat ze buikademhaling doen terwijl bijna iedereen voor het grootste gedeelte borst ademhaling doet. Ik kan u helpen  weer bewust te worden van uw borst, flank en buik ademhaling. Samen gaan we aan de slag en in korte tijd zult u versteld staan van het verschil. De feedback is gericht op waar u ademhaalt en wat voor invloed dat heeft op uw lichaam. Dit kan een levenslange investering zijn!

Deep Aware Relax massage: Spierspanningen loslaten vanuit een ontspannen staat tussen dromen en aanwezig zijn. U zal gaan zweven tussen dromen en voelen waardoor u bewust en onbewust spierspanningen los gaat laten met mijn hulp. Een reset voor uw lijf en geest.

Ontspanningsmassage: Een ontspannen massage op maat. Ik gebruik verschillende technieken van klassieke massage gecombineerd met Shiatsu, Reiki en Ademhaling. U gaat gegarandeerd ontspannen de deur uit.

Ter plaatse te bepalen: We bepalen ter plaatse waar u behoefte aan heeft, dit kan in plaats van een massage ook een privé yoga les zijn waarbij we dieper ingaan op specifiek voor u geschikte houdingen op dit moment.

Klacht gericht: We bepalen samen het soort massage en de intensiteit naar aanleiding van de klacht. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik u goed helpen en inzichten geven indien gewenst.

Shiatsu eventueel met diepe weefsel technieken: Een drukpunten massage die werkt op diepere lagen in spieren en weefsel van nek, rug en schouders. Hierdoor gaat uw energie beter stromen. Ik combineer de drukpunten met diepe weefsel technieken om alles lekker door te laten stromen. Ook heerlijk als ontspannende massage.

Reiki: Reiki is een Japans woord dat “universele levensenergie” betekent, de energie die in alles stroomt. Een Reiki-behandeling ondersteunt de hele persoon op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Tijdens een Reiki-behandeling werk ik met energie die door mij naar u toe stroomt.

Yin Yoga privé les/advies, 75 minuten: Samen jouw yin yoga poses ontdekken en afstemmen. Ongeacht welke klachten je hebt is er meestal een pose of een alternatieve pose. Onder andere door mijn fysiotherapie achtergrond en de yin yoga opleiding heb ik het volste vertrouwen dat we ervoor gaan zorgen dat je je comfortabel gaat voelen bij yin yoga en de houdingen. Het gaat immers om het gebied dat je wilt bereiken, niet om de houding.  Voor 75 minuten investeer je €60,-

Tarieven: De tarieven zijn lekker overzichtelijk en onafhankelijk van het soort massage. Een half uur is €35,- ; een uur is €65,- ; anderhalf uur is €95,- en twee uur is €120,-. De massages duren eigenlijk altijd 15 minuten langer dan de tijd vermeld omdat ik ook even een praatje met je wil maken, informatie nodig heb en uitleg geven moet zodat jij weet wat je kan verwachten. Die tijd wil ik niet van de massagetijd af laten gaan. Aangezien ontspanning een groot deel is van de massages die ik doe wil ik die ontspanning ook in mijn agenda hebben zodat ik zelf ontspannen kan werken.

Ademhalingscoaching is tegen een speciaal tarief van €10,– voor 15 min en €20,– voor 30 min.

Een Reiki behandeling van een uur is €50,- en van 90 minuten is €72,50

Mijn studio is op de authentieke 2e etage bij Yogadreams in Zaandam, de yoga studio van Myrna van Kemenade.